شنبه ۲۱ تیر ۰۴

مشاوره ترک اعتیاد

پزشک عمومی وعضو انجمن درمانگران اعتیاد درسال۱۳۸۳با تاسیس مرکز تخصصی بستری درمان اعتیاد پردیس درتهران دیریت وفعالیت مستمر وشبانه روزی را آغاز نمود وتا کنون بیش از۱۷ هزار بیمار را در این مرکز بستری پتحت درمان قرار داده است

مشاوره ترک اعتیاد

۱۱ بازديد
بیماری اعتیاد هم جنبه جسمی و هم جنبه روحی ما انسان ها را درگیر خواهد کرد و همین موضوع باعث می شود که افراد برای ترک اعتیاد نیاز به دریافت مُشاوره تَرک اعتیاد داشته باشند. بسیاری از مُشاوره های تَرک اعتیاد در کشور ایران رایگان هستند و یا قیمت بسیار کمی دارند.

متاسفانه با توجه به آمارهایی که از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر ذکر شده است، آمار مصرف مواد مخدر در کشور ایران بسیار رواج پیدا کرده است. به طوری که بسیاری از جوانان و نوجوانان درگیر این بیماری گریبان گیر شده اند. بسیاری از خانواده ها قصد دارند که تحت فشار، یکی از اعضای خانواده خود که دچار بیماری اعتیاد شده است را ترک دهند؛ اما این یک روش بسیار اشتباه برای ترک مواد مخدر است. بهترین کار برای ترک اعتیاد این است که افراد از مُشاوره تَرک اعتیاد استفاده کنند.

جنبه روحی اعتیاد در فرد معتاد بسیار زیان بارتر از جنبه جسمی اعتیاد است. به همین خاطر است که می بایست حتما افراد معتاد زیر نظر یک مشاوره تَرک اعتیاد خوب مراحل درمان اعتیاد خود را پیش ببرند.

انواع مشاوره ترک اعتیاد
اعتیاد از جمله بیماری هایی است که علاوه بر درگیر کردن جسم انسان ها، روح آن ها را هم درگیر می کند. درگیری روح و روان در اعتیاد از جمله مهم ترین مواردی است که خانواده ها و حتی فرد معتاد باید به آن توجه داشته باشند. درگیری روح و روان در اعتیاد، لزوم دریافت مُشاوره تَرک اعتیاد را پررنگ تر می کنند. در حال حاضر خدمات مشاوره ای مختلفی برای ترک اعتیاد وجود دارد که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

مُشاوره تَرکِ اعتیاد به خانواده ها: یکی از انواع مُشاوره های تَرک اعتیادی که در بسیاری از مراکز ترک اعتیاد خصوصی و دولتی ارائه می شود، مُشاوره تَرک اعتیاد به خانواده ها می باشد. نقش خانواده در درمان اعتیاد یکی از اعضای خانواده بسیار مهم است. به همین خاطر لازم است که اعضای خانواده هم تحت مشاوره قرار بگیرند تا بتوانند با تمام توان خود برای درمان اعتیاد به فرد معتاد کمک کنند.
مُشاوره تَرکِ اعتیاد برای تشخیص روش درمان اعتیاد: یکی دیگر از مُشاوره های تَرک اعتیادی که بیشتر در مراکز تَرک اعتیاد مورد استفاده قرار می گیرد، مُشاوره تَرکِ اعتیاد برای تشخیص روش درمان اعتیاد است. در این مشاوره ترک اعتیاد، یک شرح حال کلی در رابطه با نوع مواد مخدر مصرفی، مدت زمان مصرف، دز مصرف و … از بیمار گرفته می شود و سپس پزشک بر اساس شرایط بیمار تصمیم می گیرد که از چه نوع درمانی برای ترک اعتیاد فرد استفاده کند.
مُشاوره تَرکِ اعتیاد در حین درمان اعتیاد: در حین درمان اعتیاد، فرد معتاد بسیار شکننده خواهد شد. به هر حال درمان اعتیاد خود باعث بروز عوارض روحی زیادی در فرد ترک کننده می شود و همین موضوع نشان دهنده لزوم ارائه مُشاوره تَرکِ اعتیاد در حین درمان اعتیاد را پررنگ تر می کند تا عوارض روحی فرد مصرف کننده تا حد زیادی کاهش پیدا کند.
مُشاوره تَرکِ اعتیاد بعد از درمان اعتیاد و اتمام دوره درمان: شاید بسیاری از افراد تصور کنند که پس از اتمام طول دوره درمان اعتیاد، دیگر فرد معتاد ترک کرده است و نیازی به استفاده از هیچ خدماتی ندارد! اما این یک باور اشتباه است. فرد معتاد باید حتی بعد از درمان هم تحت نظر یک مشاوره ترک اعتیاد، درمان خود را کامل تر کند. بدون مُشاوره تَرکِ اعتیاد بعد از درمان اعتیاد ممکن است که فرد معتاد مجدد به مصرف مواد مخدر بازگردد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.